Post by croximnehvicon on Mar 15, 2022 9:59:16 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish - Beginners ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish - Beginners IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish - Beginners 2022 version ▞▞▞
Miluji tyto aplikace, je to opravdu pomoc 👍
Dobrá aplikace ke stažení
Teď mi to moc nepomůže, ale je dobré použít většinu slov, která si nepamatuji, ale je to dobré
opravdu snadné použití a zábavné zároveň
Pěkné 👍🙂
Miluji aplikaci
Omg, tato aplikace je tak goooooooood, vybral jsem si disison, měl bych jít do soth koreje nebo španělštiny, vybral jsem si španělštinu, teď jsem velmi odborník! díky moc zůstaňte v bezpečí, zůstaňte klidní🙏🤲
Dobré pro učení španělštiny, ale reklamy obtěžují při správném učení
Vynikající aplikace, pomocí které se snadno naučíte slova a slovesa. Pozdravuji kreativní předávání lekcí.
Ahoj kluci . Chci vám všem doporučit, pokud chcete umět španělsky, je to velmi úžasná aplikace a já umím španělsky velmi dobře, zkuste to jednou. Doufám, že se vám všem bude líbit a doporučíte to i dalším lidem. Děkuji .
Nejlepší výuková aplikace vůbec
Učím se mluvit španělsky, abych mohl mluvit se svou tchyní
Toto je skvělá aplikace, pokud se chcete učit španělsky
V této aplikaci by měl být přidán překladač z angličtiny do španělštiny. Ale je to skvělá aplikace pro výuku španělštiny
Learn Spanish - Beginners Освіта evb
Aprender espanhol - Iniciantes Educação uwym
V této aplikaci je opravdu velmi snadné se naučit španělsky. Měl jsem skvělou zkušenost s používáním této aplikace. Mohlo by to být ještě lepší, kdyby to mělo test mluvení. A nakonec gracìas (Děkuji).
Dávám 5 hvězdiček, líbí se mi to a chci jen najít prémii, která se zdarma naučí rychleji a španělsky.
Naučte se španělsky v krátkém čase. Věřte mi, že je to skvělá aplikace a navíc je zdarma
tato aplikace je taaaaak skvělá, miloval jsem ji👍🏼✨
Es asombrosa
Použitá metoda je skvělá pro zapamatování.
Velmi hezké
Amei.aconselho vocês a baixarem
Jmenuji se Isaiah Danney a jsem začátečník, takže když jsem začal používat tuto aplikaci, pomáhá mi mluvit španělsky Jsem velmi vděčný za to, co jste pro mě udělal Bůh vám žehnej a jsem velmi velmi velmi velmi šťastný, protože tuto aplikaci mí rodiče milujte mě a pomáhám svým přátelům mluvit španělsky, ať vám Bůh žehná
Nejlepší aplikace, pokud se chcete učit jazyky Tuto aplikaci doporučuji, pokud se chcete učit jazyky
Velmi nápomocný
Pěkná aplikace pro španělštinu!!Líbí se mi tato aplikace, teď vím, jak mluvit španělsky miluji tú😘😘😘
Aprender espanhol - Iniciantes Educação uwym
Dobrá aplikace pro výuku španělštiny
Tato aplikace je opravdu úžasná, díky této aplikaci rozumím španělštině.
Ahoj😜 tato aplikace je tak úžasná, že teď mnohem lépe komunikuji s některými mými španělskými přáteli. Je to opravdu úžasné 🤩🤩🤩
Líbí se mi to... Hodně pomáhá. Není třeba chodit na lekce😉 opravdu mě těší vydělávat dárky poté, co se naučím. Gracias
Velmi vzdělávací aplikace.
Mám dotaz, musí mít aplikace wifi nebo internet?
Opravdu si toho vážím
Ahoj ! Tato aplikace je snadná, je zdarma a nevyžaduje ani internet. Bylo by ještě lepší, kdybychom si mohli procvičit konverzaci. Přesto je tato aplikace skvělá. Dobrý den!
tato aplikace je neuvěřitelná. s touto aplikací je tak snadné se učit španělsky a je to jediný způsob, jak se mohu učit. děkuji moc 💘
Taková skvělá aplikace. Nedokážu ani popsat, jak moc se mi to líbilo. Opravdu se chci naučit španělsky a moc mi to pomáhá, díky.
सॉर्ड प्ले! निंजा स्लाइस रनर कार्रवाई zbm
Dobře, dobrá aplikace.
Měl jsem strach, když jsem neviděl žádné špatné recenze, ale chápu proč. Tato aplikace je tak neuvěřitelná, že na konci dne mluvila plynule základní španělštinou. Přál bych si, aby to mělo test mluvení.
Je tak snadné se naučit španělsky
NEDOKÁŽU SLOVY VYJÁDAT, JAK JE TATO APLIKACE UŽITEČNÁ!!!!!!
líbí se mi tato aplikace