Post by croximnehvicon on Mar 15, 2022 9:50:22 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! 2022 version ▞▞▞
Нудно
Дивовижна графіка і дійсно весело грати. Рекомендую на 100%.
Велике задоволення. Єдина моя скарга полягає в тому, що складність головоломки досить випадкова.
Абсолютно люблю цю гру 5/5 зірок. Але я хотів би дивитися на зворотну сторону стрічок у будь-який час, а не лише під час першого перегляду. Також я думаю, що було б круто, якби Акула переміщався водними просторами, а не тонув. Мені подобається, що вбивці зупиняються на дверях, але наштовхуються прямо на пожежі, це справді весело.
Daggerhood આર્કેડ cfly
Дивно і криваво. Чудова річ.
Який чудовий спосіб вбити час.
Дуже міцна гра, мені подобаються всі варіанти, і ця гра також чудово вбиває час👏👏👍
Ідеально підходить для звільнення від гніву PMT! 👍😠
Найкраща гра
Я абсолютно рекомендую це. Це може бути складно, але весело. Він також має дуже гарну графіку.
Подобаються всі кивки фільмів, а також музика та гумор. Головоломки також складні, але не надто складні. Зусилля.
Ні
Унікальна гра з піксельною графікою нового стилю, змішаною з темним гумором.
Це так смішно
Я вперше грав у цю гру на своєму xbox (безкоштовно на золоте членство) деякий час тому, і мені дуже сподобалося. Зрештою купив його для свого комп’ютера, щоб показати підтримку та відтворити його там. Тепер я купив її для свого планшета, тому що це дійсно чудова гра. І мені потрібно щось весело пограти під час подорожі. Графіка дивовижна. Ігровий процес проходить плавно. Чесно кажучи, якщо ви любите стратегії, ігри-головоломки, спробуйте. Це дійсно варто грати.
дійсно хороша гра-головоломка
Гарний художній стиль. Я люблю цю гру через усі ретро-віки, особливо магазин. Ця гра схожа на мобільну п’ятницю, 13-е, і мені вона подобається.
Це неймовірно круто і дуже весело. 10/10 Я рекомендую купити його, якщо вам подобаються ігри-головоломки та/або ігри жахів
Дуже добре. Головоломки періодично різняться за складністю, але все одно весело.
Я пам’ятаю, як грав у це на newgrounds, монети надто важко отримати
дійсно весело, і як шанувальник слешерів, це приємна данина слешерам і чудова гра-головоломка
Весела маленька гра-головоломка з великою кількістю персонажів
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! معمایی ybz
Дуже сподобалися головоломки
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! معمایی jpgx
Чесно кажучи, я поставив їй лише 4 зірки до нашої ери за те, як мило виглядає гра, навіть з усіма вбивствами, кров'ю та кров'ю
Я дуже люблю цю гру! Я теж люблю це з багатьох причин! З його графіки та простого (а також простого, як гра-головоломка) ігрового процесу! 10/10, я б на 1000% рекомендував усім шанувальникам жахів!
Slayaway Camp: Free 2 Slay 解謎 cjc
Це весела гра, у яку можна грати досить складно
Гра-головоломка в класичному стилі, яка має чудову тему фільму 80-х. Грайте так мало або скільки завгодно, прогрес постійно зберігається.
Гра хороша, ціна ні (я отримав свій примірник безкоштовно).
Головоломка наповнена викликом і силою мозку, а також у цій грі можна отримати багато задоволення
Весело, але на S9 він вилітає через кілька хвилин.
Гра весела і ідеально вбиває час, якщо вам нудно
Дуже класна гра , заставляє працювати мозок
Справді веселі головоломки
Розумна і весела гра-головоломка з крутим обертанням.
Весела гра-головоломка
Це моя улюблена гра для Android. Вам не доведеться витрачати гроші, якщо ви цього не хочете, тільки якщо ви хочете щось, що не впливає на ігровий процес. Є багато рівнів, це дуже смішно, а останні рівні можуть бути дуже складними. Я отримав безкоштовну копію минулого року, і я все ще граю час від часу. Я не можу повірити, що ця гра знову безкоштовна. Ви чудові розробники!
Нарешті розібралися з версією для ПК... Оскільки розробка F13 припиняється (позов і все таке), було б дивовижно, якби для цієї назви можна було розробити більше контенту... Я переробив гру і знаю, що там багато прихованих речей - фільми, аксесуари...
Ось якою я хочу, щоб гра-головоломка була: весела, розслаблююча та вбивча.
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! Jumboq fmdi
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! معمایی ybz
Отримав це безкоштовно і відчуваю себе зірваним. Це льодові зони з Pokemon на GBA перетворилися на гру
це круто
Це більш гоночний тип, але все одно мені це подобається, тому що махати пальцем і тривожно просто проводити пальцем наче дуже розумний, мені це подобається