Post by croximnehvicon on Mar 15, 2022 9:44:26 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parla: Learn Languages Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parla: Learn Languages Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lubama pettusi ▞▞▞
▞▞▞ Parla: Learn Languages Free 2022 version ▞▞▞
sõna otseses mõttes 1 keel, mida õppida, ja kohutavad veidrad reklaamid
suurepärane!suurepärane 🥰🥰🥰
See töötab kena rakendus
Suurepärane rakendus! ! Poisid, ma olen juba paar sõna õppinud, laadige alla! kõik on tasuta, seal on kuulutused aga harva!! (ja ma ei ole bot)
Väga lahe rakendus, kõik on väga hästi läbi mõeldud, ilusad fotod pakuvad silmailu ja rakendus ise kutsub uusi ülesandeid täitma. Üldiselt mulle väga meeldib!!!
Me encanta esta app
see rakendus väga hea pommipaugu jaoks💝💝💝🔥🔥
suurepärane
Proovis õppida hispaania keelt. Vahetult pärast allalaadimist. Rakendus ei laadita pärast mitut taaskäivitamist kunagi.
See on väga huvitav meetod.
seda rakendust on väga lihtne kasutada ja ma õpin sellega üsna lihtsalt hispaania keelt rääkima. Soovitan seda.
See on väga lahe rakendus inglise keele õppimiseks
mulle meeldis
armas, kinni jäänud
GoalAlert - Football Scores Sports bxv
Väga hea rakendus
Parla: Learn Languages Free Təhsil jig
See on fantastiline.
Me gusta, pero el método de entrada para escribir en algunos ejercicios, que no usa el teclado del dispositivo, se me hace muy incómodo de usar y poco util
Väga hea, aitäh arendajatele!
Väga hea rakendus. Aga ärge töötage telefoniga minu väljamõeldis.
Ma armastasin!!! Väga praktiline, arusaadav ja rakendatav, palju õnne.
Muy buena aplicacion para aprender porq escuchas las palabras y oraciones y las aprendes sin tener q adivinar como pronunciarlas.
Es una plataforma muy fácil de utilizar y dinámica e interesante.
Lihtne, huvitav! Aga see sobib keele parandamiseks, mitte nullist õppimiseks.
Kui te reklaame ei tee, saate 5 tärni
Parla: Learn Languages Free Ta’lim ehas
See on parim rakendus, mille leidsin
see on mind tõesti tüütu, ma maksin aastase tellimuse eest ja tunni lõpu poole jäätub see pidevalt!! Ma pean nüüd 5 korda tagasi minema ja algusest peale kordama, kuid see külmub endiselt, nii et ma ei saa õppetundi lõpetada!!! 😡😡😡😡
Võrreldes teiste keelte rakendustega kulukas
See on hea rakendus
väga mugav ja dünaamiline rakendus! sai kasulikuks nii minu tasemele kui ka põhikooliõpilastele.
Väga huvitav kontseptsioon. Hay algunos errores en la aplicación, como frases que hablan de una tercera persona pero las opciones se refieren a una primera persona, así como rápidos "desvanecimientos" temporales de la app. Muy bonita aestheticamente. Siga asi!
See on lõbus.
Es muy buena, aunque en ocasiones se queda y tienes que volver a descargarla 😥
Parla: Learn Languages Free ትምህርት vrgy
Mulle meeldib rakendus siiani... üks asi siiski, ma tellisin üheks aastaks, kuid ma näen endiselt reklaame??! Ja nüüd, kui proovin oma vastuseid salvestada, kulub vastamine igaveseks... lõpuks jätan iga kord lihtsalt salvestamise osa vahele.
Mulle meeldib, et see on hispaania keeles
Muybuena
Почав навчатися, поки що дуже подобається!! Дякую
See on suurepärane rakendus, tuletab mulle iga päev meelde harjutamist ja aitab mind algusest peale. See on kõigi aegade parim rakendus, seega soovitan kõigil, kes soovivad hispaania keelt õppida, proovida see rakendus alla laadida, nii et proovige sellele rakendusele rohkem aega kulutada
mulle tõesti meeldib see
Palju parem pärast viimast värskendust. Lisandunud praktika ja võimalus pärast taseme läbimist reegleid vaadata. Loodan, et ka hääleharjutuste viga on kadunud. Aitäh 5 tärni.
Parla: Learn Languages Free Εκπαίδευση cpa
Muchas faltas de ortografía (muchísimas) en una app para aprender lenguajes. Obviamente la desinstalo. El sistema es bastante interesante pero si no tiene una buena base...
Installisin selle ja vaatasin 2 minutit logo ja sõna Parla... ei saa neid minuteid kunagi tagasi
rakenduse kaudu pole võimalik arendajatele kirjutada. esitamisnupp ei tööta. palgake tester, nagu mina))
Oh jumal! parim rakendus, tänan teid südamest
hea adaptiivne õpe.
Me gusta pq es bien estricto para calificarte.