Post by croximnehvicon on Mar 15, 2022 9:41:23 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wizarding Mystery: AFK\u0026 RAID ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wizarding Mystery: AFK\u0026 RAID IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats povećati ključeve ▞▞▞
▞▞▞ Wizarding Mystery: AFK\u0026 RAID 2022 version ▞▞▞
To je zabavna igra
Wizarding Mystery: AFK& RAID ロールプレイング vts
Ova igra nije loša, ali nadam se da može biti malo modernija. Mrzim izgledati kao drugi ljudi. haha. Dajte pet zvjezdica.
hej, stavili ste nagrade za napredak IZA OPCIJE KUPNJE OGRANIČENOG VREMENA. TO SE NE MOŽE POMIJEĆITI, vrlo jasno je igra cashngrab.
Očito podvajanje i kršenje autorskih prava serije o Harryju Potteru. Dovoljno loš i smiješan da se malo igra. Igra ne radi na 5G, odbija se povezati osim ako niste na wi-fi, tako da igranje na poslu kn moj ručak je nemoguće.
Možete imati sjajno iskustvo igranja bez ponovnog punjenja. To je stvarno prvi izbor za jednostavno i ležerno postavljanje.
Sadržaj ove igre je dobro osmišljen, može se vrlo dobro postaviti i neke zadatke je potrebno izvršiti ručno, ali neće gubiti previše vremena.
Igra stalno zaostaje
Igra je bila daleko jedna od najboljih, iako sam tužan što nije prikazana Luna ili Ginny....također Umbridge mislim da bi trebala biti dio mračne grupe, a ne svijetla, ali to je samo moje mišljenje
Kao ljubitelj neaktivnih igara (radim), stvarno uživam u ovoj.
to je vrlo zabavna igra Osjećam se kao da sam u Hogwartsu i osjećam se da sam Hermiona jedan od mojih omiljenih likova harry girl
Wizarding Mystery: AFK& RAID Lomu spēles xpn
Lijepa igra do sada. još nema novih kodova. Hvala vam
Igra savjesti, toliko prednosti, možete igrati vrlo jake bez pohranjene vrijednosti
Jako mi se sviđa ovaj stil igre.Čak mi ne smeta što je to HP knock-off, ali nakon nekog vremena igranja igra počinje kasniti pa se jednostavno zatvara! Također (nije problem s razvojnim programerima), ali bi to moglo učiniti s puno više igrača.
Wizarding Mystery: AFK& RAID Hry na hrdinov efye
Ne radi na Samsung Note 20 Ultra
Izvanmrežno prekidanje veze stvarno je prikladno za igrače poput mene koji otvaraju trgovinu. Povremeno kupci ne mogu koristiti svoje mobilne telefone kada dođu kući. Nakon završetka stižu i nagrade.
Dobra igra, svi bi je trebali isprobati.😁
Možete spustiti slušalicu i nadograditi, a ne postoje vremenski ograničene aktivnosti koje vas prisiljavaju na internet. Vrijedi 5 zvjezdica.
To je dobra igra, ali svakih nekoliko trenutaka mi se zatvori
Nevjerojatna igra volim kako su se neka imena promijenila, ali na smiješan način mi se sviđa. Također sam kupio neke stvari, tako dobro bi bilo 5, ali upravo sam se prijavio i promijenio si izgled Rona i Harryja plz, molim vas, možete li je promijeniti natrag jer mi se sada ne da igrati i stvarno volim igru pppppppllllllzzzzzzzz
Zaostajanje je užasno kada jedna borba tada igre počnu zaostajati i smrzavati se popravite kašnjenja i bugovi bi lako dobili 5 zvjezdica
sviđa mi se ovo, ali me stalno 'ponovno povezivanje' ljuti. I NIJE PROBLEM S POVEZIVANJEM MOJ KRAJ!
Upravo mi je prijatelj rekao da što je više čarobnjaka u istom školskom kampu, to je više bonusa za atribute, a formacija je također znanje.
Wizarding Mystery: AFK& RAID RPG ejl
Brzo nadogradite i nagrađujete, a mnogi prijatelji igraju
Igra je dobra, fantastična, ali previše problema s mrežnim povezivanjem, riješite to. 😢
Toliko volim ovu igru, ali sada sam malo zapeo u poglavlju 5. Što da radim??
Wizarding Mystery: AFK& RAID Lomu spēles xpn
Svaki čarobnjak ima prekrasan dizajn, toliko volim Hermioninu, ona je najslađa
Cat Bird Eventyr jlrd
5 zvjezdica jer mi se čini kao igra koju igram
Igra je vrlo zabavna. Ako službena osoba može dodati i igru leteće lopte u igru, bilo bi još bolje. Volim igre s letećom loptom.
Pristojna igra. Lijepa mala HP ripa. Za sada mi nema nikakvih problema.
Bio bi veći da ne kasni puno i da me izbaci svakih 5 minuta
Prijavite se u igru i odmah primite gomilu nagrada, super cool
Dajte besplatno Mhytic Hero u obljetnici.
Igra u kojoj su imena bazirana na HP-u. Ipak je smiješno kako su promijenili ta imena. ✨
Nakon što ste igrali puno neaktivnih igara, ova je prilično uredna. Za sada prilično zabavno.
Čini se da je stvarno dobra igra u nastajanju, definitivno će se igrati kada bude više optimizirana. Ali ima mnogo padova
Za sada divna igra. Definitivno treba riješiti greške poput povremenih smrzavanja i mogućnosti da ljudi ne budu napadnuti u areni, ali općenito vrlo ugodno iskustvo, izvrsno za obožavatelje HP-a.
Mislio sam da me samo romani i filmovi mogu vratiti u uspomene iz djetinjstva, ali nisam očekivao da su čak i igrice dostupne. Kao vjerni navijač, naravno da želim igrati.
Igra se stalno ruši. Iskreno, bilo bi puno lakše da se ukloni banner koji se pomiče na vrhu. Svaki put kada se ovo pojavi (što je stalno) uzrokuje da igra užasno zaostaje ako ste u bitci. Ako ste u areni ili tornju, to ih čini prilično nemogućim za igranje i prisiljava igru da se automatski zatvori. Ako želim vidjeti što ljudi prizivaju, pogledat ću sistemsku prijavu u chatu. Sramota je stvarno igra za sada prilično zabavna.
Ne radi
Sjajna igra! Molimo dodajte lik Ginny Weasley i ja ću to ocijeniti 5*!!!