Post by reforemeve on Mar 5, 2022 7:26:56 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mario Kart Tour ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mario Kart Tour IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати необмежену кількість балів ▞▞▞
▞▞▞ Mario Kart Tour 2022 version ▞▞▞
Nintendo привносить класичний фаворит на смартфони, і мені це подобається; До графіки легко звикнути, а курсів набагато більше, ніж у будь-якій грі Mario Kart. Якби я мав 1 критику, це було б, що ідея не впасти з боку траси позбавляє від загальної гри трохи веселощів, тому що це додає трохи гумору та безтурботності в гру гра. Тим не менш, ця гра є хітом.Привіт Nintendo!
Мені подобається ця гра, тому що в ній не тільки є кілька етапів, які ви можете виконувати, але й чудово провести час.
Дуже весело, персонажі та графіка чудові. Єдина проблема, яка в мене є, полягає в тому, що якщо ви не грали в неї деякий час, вам знадобиться багато років, щоб завантажитися наступного разу, коли ви захочете в неї зіграти, крім того, це чудова гра.
Будь ласка, допоможіть перевірити, оскільки я не можу відкрити свій обліковий запис після оновлення 806-2628, я хочу спробувати дозволити своїй родині завантажити цю гру, але якщо це буде відбуватися далі, я думаю, що я можу просто шукати іншу програму.
Сьогодні гра вилітає щоразу, коли я граю. Видає код помилки.
Основна гра має бути лише частиною гри в сенсорному режимі. Це мав би бути справжній карт Маріо, як на 3ds і wiiu/switch, з підтримкою геймпада та онлайн-гра, але повністю безкоштовний із магазину відтворення. Нам не потрібно «підвищувати рівень» наших гравців, просто дайте нам відповідну гру Mario Kart, але на мобільному пристрої з підтримкою контролера. Підтримка контролера Pushed. Нам також потрібні правильні ігри Маріо на Android, які не просто працюють, а й повноцінні ігри Маріо, якими вони могли б і повинні бути
Так, багатокористувацький відстійний... lmao.... щось не так. ніяк.
Раніше була моєю улюбленою грою. Я граю з моменту його виходу. Але мультиплеєр — це жарт, і той факт, що ви змушуєте нас грати в нього за наші винагороди, — образливо. Це явно сфальсифіковано, смішно і непослідовно. І не думайте, що ми не помітили, що вам щотижня стає все важче і важче займати перше місце. Комп’ютер не дає нам вийти з ладу, незалежно від того, на 7 рівні ви чи ні. Крім того, оновлення має так багато збоїв, що зараз дуже неприємно грати.
Весело, але зовсім не потрібно ніяких навичок, просто сміття ГСЧ
Раніше було набагато краще, тому що вони час від часу поміщали в труби. Але після 5 турів поспіль без прожекторів я починаю думати, що ніколи не отримаю іншого (я стріляв із труби вже приблизно 8 разів).
Це дійсно круто, я люблю Mario Kart, це змушує мене заспокоїтися після напруженого дня, і тепер я можу просто грати в нього на своєму телефоні.
Подобається ця гра, але останнє оновлення справді помилкове. Кілька разів довелося перевстановлювати, а тепер він навіть не відкривається.
Під час спроби зробити покупки в додатку постійно говорить, що транзакція відхилена. Я подзвонив на свою кредитну картку, вони сказали, що з їхнього боку проблем немає. Це гра.
Гра хороша. Але ювілей був таким тьмяним. Це було як і будь-який інший тур. Ні подарунків, ні вдячності, ні нових гонщиків, ні нових трас. Це було нудно, і, принаймні, він міг змінити або додати курси на другому тижні. Завдання та нагороди в турі – ті самі старі. Це було, безумовно, величезне розчарування.
Круто!!!!!!!!
Щойно завантажив гру, і вона не дозволяє мені грати в неї. Постійно говорить, що мій час не збігається з фактичним часом дати, перевірив мою дату та час нічого з моєї сторони, тому я справді не знаю, в чому проблема... заплутався 🤔🤔🤔
Інтерфейс дніщенський, з багами будете зустрічатися більше, ніж з гейплеем, управління каллом, критичні багов і крешей ви будете ловити столько, що й навчання не пройти (висвечивается окно з надписом "гра була аварійна"). Ітог : гра по качеству зараз в препрепрепрепрепрепрепрепреальфе
Це весело, ніби в моєму телефоні якість хороша, тому гра краща
Програма нещодавно зламалася, і я більше не можу сміятися з гри чи ввійти. Я постійно отримую код помилки
Довелося відкрити обліковий запис Nintendo, щоб увійти. Це було для мене кошмаром. Коли я ввів свою електронну адресу, вони сказали, що вона вже зайнята. І не збираюся відкривати нову адресу електронної пошти, щоб просто зареєструватися
Гра гра на цьому чудово!!! Потрібен деякий час, щоб звикнути до керування, але як тільки ви дізнаєтеся, що вам найкраще підходить, вам це сподобається!!!
Mario kart tour для мене не завантажується, він просто залишається на екрані перед завантаженням, і я працював днями. Моє підключення до Інтернету не змінилося.
Ця гра є визначенням виграшу Pay 2. Якщо ви не виграєте в лотерею кожні кілька годин, ви нічого не отримаєте. Але все, що вам потрібно зробити, щоб обійти це, - це грати приблизно 10 хвилин щодня протягом приблизно 2 років. Крім цього, це ще одна приємна гра Mariokart. Безперечно, не варто витрачати на це гроші, але грати з друзями весело.
Чесно кажучи, ця гра має поганий ігровий дизайн. Повторювані перегони, які не мають справжньої мети, просто, через брак кращих слів, розчаровують. Ця пара з частими збоями та жахливим керуванням ускладнює продовження гри.
Mario Kart Tour ایکشن jgi
Без покупок хрен відкриваються хороші персонажі, навіть якщо у тебе золотий пас! Лучше один раз купити, чим постійно донатити!
Mario Kart Tour Экшен sedz
Код помилки 806-6502 очистив кеш і знову встановив славу... Та сама помилка 😕
Modern Rickshaw Driving Games Strategické ftpb
Чудова гра, яка може об’єднатися з дітьми для сімейних ігор. І жодної реклами
Дійсно здорово! Оскільки це безкоштовна гра, дивно, наскільки весело ви можете отримати з нею задоволення
Графіка повинна бути дуже реалістичною, щоб зосередитися на грі. Але чи дуже весело 😁😁
Це було весело, поки я не досяг 38 рівня, і механіка гри змінилася – боти в кубкових гонках часто забивали мене безпосередньо перед тим, як я перетну фінішну лінію, я ледве фінішував у 10 найкращих за кубковими очками, не кажучи вже про 3 найкращих, як і раніше, і труби більше не дають високоякісних драйверів. У поточному кубку я займаю 9 місце і відстаю від першого на 13 000 очок. Мультіплеєр ніколи не був веселим. Можливо, люди обманюють, тому що я все ще F. І ви не можете тренуватися, щоб стати кращим – елементи керування грою обмежені. Час скасувати золотий пропуск.
Mario Kart Tour پرتحرک lfca
Це останнє оновлення зробило кілька наших пристроїв «несумісними» — деяким менше року! Крім того, неможливо запустити різні облікові записи на одному пристрої, не видаляючи дані для першого облікового запису. Ми б подумали про те, щоб отримати золотий пропуск, тому що вся родина так часто грає в нього, але більше не буде. Nintendo, це був справді дурний хід, і ви, по суті, втратили багато давніх гравців.
Мені дуже подобається ця гра, але після останнього оновлення гра вилітає, якщо я хочу грати
Спробував завантажити програму сьогодні і не дає мені відтворити код помилки 806 6502
Той самий старий такий же старий... Повна оплата за перемогу, як і очікувалося
Єдина мобільна гра, на яку я підписаний. Добре коштує 5 баксів на місяць. Змінюється щотижня.
Зовсім чудовий. Подобається музика та звукові ефекти. Дуже схожий на оригінал для графічного стилю, що чудово. З ностальгією повернутися до Маріо-карта!
Дуже добре
Mario Kart Tour 액션 hvsd
Мені в цілому подобається, але кермове керування в цій грі дуже жахливе, якщо б ви могли виправити кермо і зробити його як Mario Kart 8 Deluxe, я поставлю йому 5 зірок, але воно заслуговує на 3 зірки. зараз.
Нічого схожого на старий Nintendo 64 mario або оригінальний DS mario kart. Ви навіть не можете впасти з краю, і ви зіграв більше 100 ігор у кожній грі. Його шлях до легкого
Добре, але було б краще на консолі чи ПК
Якщо ви шукаєте гру для своїх навичок водіння, уникайте цього.. тут немає ніяких навичок, справа в тому, який водій позаду вас потрапляє в коробку.. ви можете бути на першому місці в останньому повороті і в 99% випадків опинитеся останній..марна трата часу..і золотий кубок не платить за це.
Чудова гра, однак останнє оновлення ЗЛАМАЛО гру. Вона не завантажується, постійно говорить ПОМИЛКА Я СКОБАЛА цю гру ... Коли вона завантажується.
Я так люблю цю гру, що маю підписку, щоб отримати кращі драйвери.Якщо ви не підписалися, ви отримаєте деяких дійсно кульгавих драйверів. У багатокористувацькому режимі є маса людей, які зламали гру, щоб отримати найкращих водіїв, карт і планерів, нічого не сплачуючи. Гра дуже весела, але будьте попереджені, багатокористувацька ДУХА!!
Під приємними візуальними ефектами та ностальгією криється жахливо побудована гра з оплатою за перемогу. У цій програмі так багато речей не так, що я не можу детально описати 500 символів. Головна мета не в тому, щоб виграти гонки, а в тому, щоб отримати високий результат. Лише персонажі «високого рівня» можуть сподіватися отримати високий бал, який часто можна отримати лише завдяки удачі, виплаті чи екстремальному напруженню. Гонки бувають хаотичними, оцінки базуються більше на удачі, ніж на вмінні. Контроль жахливий і громіздкий.
Гра весела і все, але я думаю, що її можна було б покращити, елементи керування складні у використанні та до них важко звикнути, я думаю, вам слід додати джойстик, оскільки це мобільна гра.
Після нового оновлення рульове управління жахливе, і я не можу грати в гру, а я є учасником золотого проходу.
Найкраща гра, щоб весело провести час з друзями та згадати старі часи
Весело витрачати час, але ціна на оновлення смішна. Я дуже люблю грати, але майже неможливо змусити деяких водіїв, автомобілів і т. д. добре виступити в гонках. Останні кілька пайпів, які я зробив, призвели лише до монет або призів нижчого рівня, тому що у мене є максимум або я отримую лише зелену трубку. Я не проти платити за гру, але це безглуздо, якщо рівень падіння не відповідає тому, що хороший матеріал настільки низький.
Все чудово до. Сьогодні це просто не відкриває гру, видає якусь помилку
Мене, як і інших, дуже дратує, що наші 2 планшети (які відповідають необхідним специфікаціям) виявилися несумісними. Зараз ми не можемо грати всією сім’єю. Nintendo потрібно знову ввімкнути ці пристрої.