Post by reforemeve on Mar 5, 2022 7:23:56 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Рафт: Выживание на плоту ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Рафт: Выживание на плоту IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк золото ▞▞▞
▞▞▞ Рафт: Выживание на плоту 2022 version ▞▞▞
Мені це подобається, це хороша гра, але в новому оновленні сказано, що у неї є багатокористувацький режим. На жаль, я, здається, не розумію, як грати в багатокористувацьку гру, і було б корисно, якщо є коротке відео або інструкція, яка показує, як це робити......і той факт, що в новому оновленні гра застряє, якщо я підключений до мережі......і якщо є хтось, хто грав у багатокористувацьку гру, було б чудово поділитися цим, тому що гра нудна для одного гравця після того, як ви вичерпаєте......
Survival on Raft: Multiplayer Simulação wgrl
Зацікавило, скачав, зацікавив. Побачив вк, вийшов, видалив. 1* незалежно від геймплею.
Все чудово, 4 поставили тому, що є над чим працювати.
Гідота
Я перебуваю в грі кілька хвилин і не можу налити воду в водонагрівач. Не дає мені можливості. Випробували всі логічні способи. Немає підказок, які б підказували, як щось робити. Випив всю мою воду. Розробник надсилав неприємні електронні листи з проханням грати в тетріс, навіть якщо в його грі не використовуються правильні слова. Оскільки він, очевидно, не сприймає критику, я залишу цей огляд тут, щоб він насолоджувався ❤
Не купуйте цю гру, це марна трата вашого часу, якщо це дозволило вам поставити нуль зірок за це, що ми були чудовими, але ця жахлива програма відстій, вона навіть не зберігає твої страшні речі, тому я ненавиджу це і так в основному не зрозумій, це нудно.
Я думав, що це буде дуже нудно, як і інші ігри на виживання, але, чесно кажучи, це досить міцно. Іноді це буває непросто, і важко знайти правильні ресурси, але крім цього, я рекомендую!
Survival on Raft: Multiplayer სიმულაცია ttv
Це хороша гра, і вона мені дуже подобається. Проте я хотів би, щоб була операція, яку потрібно врятувати. У мене є сигнальна зброя та патрони, але я просто постійно отримую коробки з припасами, що корисно, але я хотів би, щоб мене врятували. Я думаю, що було б круто, якби ви могли зіткнутися з іншими вцілілими.
Це була чудова гра до останнього оновлення. Він більше навіть не буде завантажуватися до кінця, він досягає 100, а потім виходить з ладу. 1 зірка, тому що я навіть не можу грати. Якщо це буде виправлено, це зіркова гра!!!
Це було дуже весело, але мої речі продовжували зникати. Що з цим? Крім того, я побудував п’ятиповерховий будинок, і він не завалився. Це нереально, але я маю на увазі, що мені знадобилося 19 ігрових днів, тому я влаштовую це.
Не можу навіть пройти підручник. Це не дає мені дістати чашку після того, як вода закінчиться. Після того, як ви отримаєте воду, покладіть її на бочку, покладіть дрова в бочку і додайте чашку. Я чекаю, коли зробиться чиста вода. Мета зробити це взяти чашку і випити. Я спробував кілька ігор з однаковим результатом, я не можу змусити чашку випити з цього. Я пробував різні позиції для створення води. Більший пліт, щоб обійти його... все, що я міг придумати, досі не міг отримати чашку води.
Зробіть штоби Криатив стоил менше і не було Акули
добре, по-перше, гра виглядає чудово, але виглядає не все, що вона працює достатньо добре для мобільних пристроїв, які ви переробляєте до рівня 25, щоб розблокувати всі варіанти, після цього їй вкрай не вистачає блиску, більше немає прогресу, немає історії, ви просто сидітимете, збирати ресурси і вбивати акула. якщо гра додає острів випадковим чином навколо карти з мобами на них, що дає шанс програти, то це додасть грі трохи більше глибини. історія, кінець гри, щось було б краще, ніж просто збирати ресурси... 2 зірки
Спершу гра була вражаючою. Я легко витратив 2 години на будівництво, риболовлю, приготування їжі та підкладку вантажів. Єдина проблема полягає в тому, що після 6 або 7 годин гри у мене просто закінчилося чим зайнятися. Підвищення рівня займає багато часу, і 3-поверховий пліт, який я випадково побудував, стелі та сходи просто зникають. Я будую їх знову, і вони знову зникають. Човни і плани йдуть, і я кілька разів стріляю з ракети. Вони просто скидають якийсь вантаж і залишають мене помирати. Я просто хочу, щоб мене вже врятували. я це подолала.
Граприколна но чому кагдати ківком притянул щото то тобі нада і взяти?😣🤐😬😬
Непогана гра, особливо для мобільної гри. Але деяка конструктивна критика, 1) будівельна фізика не має сенсу. Таке, як розміщення стелі, мені доводиться використовувати шлях до багатьох колон, щоб побудувати верхній рівень, і повністю витрачати простір на нижніх рівнях. 2) потребує більше місій/цілей 3) дуже хотів би побачити опис предметів і для чого вони використовуються/з чим вони використовуються, навіть пошук нових предметів має бути з коротким описом використання. 4) функція спринта?
Це чудова гра, але моя акула неперевершена. Я вбив акулу свого сина десяток разів, але свою я влучив 30 стрілами і все одно не загинув.
Кирка
Рафт: Выживание на плоту Симуляторы rjeu
Концепція та ігровий процес хороші, особливо для безкоштовної гри. Однак я вже двічі втратив свій пліт після повторного запуску (інвентар і рівень все ще є). є також покупки, коли дивишся на воду поруч із плотом і не можеш взаємодіяти чи підняти. Я розумію, що це може бути рання розробка, але поки ці проблеми не будуть виправлені. Мені доведеться пройти. Якщо це буде виправлено, я спробую ще раз.
Pineapple Pen Arcade hoj
Це дійсно весело, але мені досі важко ловити рибу... ^^' Я рекомендую грати в це, це весело, якщо ти знаєш, що робиш, і якщо ти не знаєш, як померти в цій грі. Я досі не зрозумів, як робити воду, як розводити багаття в каміні, як ловити рибу та як збирати коштовності. Мені потрібно багато чого навчитися... Редагувати: Неважливо. Я дізнався, як використовувати речі. Є ще акули... Але все одно весело!
Я дійшов до частини, де я будую водонагрівач, а потім не можу пройти повз, і це не дозволить мені додати дошки після того, як я додав чашку, як у грі, але я тільки почав і не можу пройти повз цього початку частина трохи розчаровує
Норм гра Тільки тряпок не вистачає(в процесі ігри зрозумієш)
Гра дуже погана
Ця чудова гра. Більше нічого не можна написати бо про неї можна написати роман. Недолік майже нема а плюсів хотіти відбавляй. Тому ставлю 5 зірок і хочу цю гру грали всі!!!
Після оновлення гра не працює
Я хочу побудувати дома гарні дома а вь зіс 400 мушлями всяо спортили 😠😠🤬🤬🤬🤬🤬😠😠🤬🤬🤬👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Прикольно, але я так і не зможу пограти з другому просто пише, що гра не знайдена
Вони полегшили риболовлю і зробили більше варіантів їжі, як-от картоплю, з’являлися в ящиках, тому їжа більше не є проблемою. Один раз навіть зміг вбити акулу.Але я намагаюся зрозуміти, як використовувати насіння пальми та кокоси, які я іноді отримую. Я буду ставити 3 зірки, поки не почую, що є вказівки, як рибалити в цій грі. Я нарешті придумав, як зловити рибу на цьому, після того як мій персонаж ледь не помер з голоду.
Survival on Raft: Multiplayer شبیهسازی sub
Дві звіди то му, що я побудувала таку велику і красу кімнату на плоту а акула сожрала половину кожних 10 сикунд вона жре мій плот.
Я вас шо просив так вашко чишо багує давайте ісправляйте
Пройшло лише п’ять хвилин, коли мій гачок зламався, і я не міг схопити більше матеріалів, більшість з них була занадто далеко для мого гачка, і коли я постійно намагався перемістити свого персонажа, він сказав, що ти знаєш, що я збираюся поставити твій допоможіть своєму персонажу, що це додаток — найгірша програма, з якою я міг стикатися, і я грав у багато подібних програм, я рекомендую вам не грати в неї
Джем заповнений рекламою. Я почав нову гру, і через 5 секунд з'явилася реклама. Крім того, коли я пішов грати креативно, це коштувало дуже дорого. Однією з причин, чому я хотів цього, був творчий режим. Ця гра дурна і сміття. Крім того, я бачив багато відгуків, і ви відповідали дурними відповідями на відгуки всіх. Ви жадібний мішок для сміття ігрової корпорації.
Не можу нормально побудувати плот. Заходжу в гру і все починати заново. Зробіть з цим щось.
Survival on Raft: Multiplayer Симулације snl