Post by reforemeve on Mar 5, 2022 7:17:49 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merchant Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merchant Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neograničeno zlato hack ▞▞▞
▞▞▞ Merchant Master 2022 version ▞▞▞
bilo je zabavno i sve, nakon najnovijeg ažuriranja. mehh...
Samo drugo puno komentara na najnovija ažuriranja. Sada morate potrošiti PUNO novca da biste napredovali, što je izvedeno iz najatraktivnije značajke igre - koristio sam od uživanja u prikupljanju materijala i pripremanju za natjecanje. Ne smeta mi trošiti novac (skoro vip6), ali s ažuriranjem su samo povukli većinu funkcija prikupljanja. Napustit ću igru osim ako nam dev ne vrati originalnu verziju.
nakon ažuriranja iznenada se ruši...ne mogu pristupiti igri..popravite to
Merchant Master Simulation fwal
Sruši se i više se ne može otvoriti. 3x ponovno instaliran.
* Ovisnost * Nije prijateljski prema f2p. Ogroman jaz između vip & f2p u traženju nagrada *Dobra je rana igra, ali kasnije nema što preostati puno za napraviti.
u redu za sada.
To je prilično zanimljiva igra, ali je malo kruta, a za sada je još uvijek prilično dobra.
Često zaostaju u nekim značajkama. Jako zaostajanje.
Dragi Devs, vaša igra je stvarno bila dobra. Zapravo je bilo pomalo ovisno. Nisam ništa komentirao kada ste odlučili napraviti ovu igru za hvatanje novca u kojoj je jaz između keš igrača i povremenih igrača postao ogroman. Vidio sam puno ljudi koji se žale, ali vi niste ništa poduzeli. I dalje povlačite svoju odluku unatoč negativnoj reakciji, ALI STE BARM TREBALI RAVITI KASNIJE I DRUGE KVAROVE KADA STE ODLUČILI IZNUDI VIŠE NOVCA OD NAS.
lako naučiti puno informacija na ripu
Dat ću ti 5 zvjezdica. Novo ažuriranje nije zabavno. Natjerao nas freeplayera da budemo vip. Svi prihodi jako opadaju. Svi biste trebali razmisliti o ažuriranju koje mercntmaster čini još lošijim.Gdje je zabava za igranje ako nas svi tjerate da budemo vip da bismo imali pristup stavkama. Igrao sam 120 dana u ovoj igrici i ovo ažuriranje je da svi možete dati za svoje vjerne igrače??? Pripremite se za napuštanje većine vašeg igrača
Nova ažuriranja progresivno pogoršavaju situaciju za sve
Ostaje mi slična stereotipna igra - mogu se sjetiti imena. Jako ovisni na prvu igru, nakon nekog vremena polako su gubili apetit za igru
dobra igra
Merchant Master Simulare esps
Pronašao sam grešku koja smanjuje prihod igrača. Nadam se da ću pronaći rješenje za to. Hvala i Bog blagoslovio!
Prošlo je 2 mjeseca i postigao sam dobar iznos prihoda bez plaćanja i pomalo postaje dosadno. Moram reći da nam trebaju nove stvari u igri kako bi ljudi ostali
Merchant Master הדמיה lug
Programer je postao previše pohlepan jer ova igra postaje popularna. I to je sada igra plati za pobjedu. Dobro je što nisam potrošio novac na ovu igru. Uskoro ću odustati ^^
Ne preporuča se.... igra koja se plaća...možeš grind zauvijek i neka nova pčela jednostavno dođe i kupi igru, a korisnička podrška je sranje.. reći će ti "nema problema".. bitno je samo uzeli su novac koji si potrošio..
Novo ažuriranje je jako sranje..povisiti cijenu pa sniziti prihod redova kupaca? N ukloniti fragmente talenta? To će dati ogroman negativan učinak na f2p..
Programer previše pohlepan. Jednostavan
Dobra igra. Ali uvijek se ruši/buggy kada igrate Siege Great Ape. Molimo popravite. Mnogi korisnici doživljavaju isto grafičko kašnjenje, zamrzavanje ili prisilno zatvaranje kada to rade.
dobra je, za sada je dobro, još uvijek ne treba nadopunjavati, ali kao i svaka druga igra, morate krvariti da biste bili najbolji
Ooo indonezijski igrači ne mogu igrati ovu igru nakon ažuriranja, osim ako ne koristite Indihome by Telkom Indonesia. Ne znam, možda Telkom blokira ovu igru, kao i uvijek LOL. Čudno, jer Telkom prije nije blokirao ovu igru. No, ova igra savršeno funkcionira kada koristite druge ISP-ove, poput Bizneta ili čak mobilne podatke kao što su 3 ili Indosat Ooredoo. Ako želite igrati ovu igru koristeći Telkom Connection, morate koristiti VPN. Ipak, neugodno, molim Dev tim da učini nešto da to popravi
Pozdrav~ igra je išla tako glatko sve do danas 09.06.2021. kada sam se htio prijaviti, a aplikacija se prisilno zatvara. Ponovno sam pokrenuo svoj telefon i čak sam deinstalirao i ponovno instalirao igru na telefonu. ne radi. Čini se da se nekoliko drugih susreće s tim i želio bih znati jeste li radili nešto da ispravite grešku? Mrzim prestati igrati tako dobru igru. Za sada 1 zvjezdica.
Merchant Master:เฮงเฮงเฮง จำลองสถานการณ์ ull
Posljednje ažuriranje je besplatno za igrače koji se potpuno ne mogu natjecati s igračima koji plaćaju za igranje
Uopće nije moguće pokrenuti igru. Izgleda kao prijevara imati podatke o godini.
Zato što mogu igrati samo koristeći wifi i ne mogu igrati koristeći 4g jer dk zašto kada koristim svoj 4g, igra se ruši
Da li ova aplikacija ozbiljno ne prihvaća google play novac?
To je harem igra i fokus na rang. Bez trošenja pravog novca, jednostavno ćete postati standardni igrači, samo svakodnevno objavljujte dnevne novine. Kao ženski lik, zašto moja voljena opcija samo žene??? Dissapointed nije bio kao na njihovim oglasima. Btw su mi izbrisali prvu recenziju.
Dobra je i svježa igra. Jedino moje pitanje slijedi. Admiral server je samo ruski? Jer ovdje nisam vidio nijednog govornika engleskog lmao xd
Moonrise Arena - Pixel Action RPG Ролеви jviz
Jednostavna igra, prilično p2w. Ecchi puno, previše djece to je kao da ih prodajem
Super ovisno i igrajte na pobjedu. Igra koja se ponavlja i gladuje novac. Ako ste slobodni za olay, nemojte očekivati da ćete rangirati vodeće ploče ako zakasnite na poslužitelju.
dobra igra
Razvijači postaju pohlepni, uklanjajući važne artikle iz f2p trgovina (shopper row store)
$ od aq Q 2 nj The t11 i aw 1= q !v @€/ cee
Možete se prijaviti samo za 24jam di akunku server 26 global (Bar), apa yang salah dengan akunku, padahal aku tidak melakukan apapun dengan curang, malahan aku sudah membayar untuk menjadi VIP
lijepa igra koja uključuje prodaju, meni je prva za ovu igru... zasad je to odlična igra.